Снимка BulNews.bgРодителите на 11-годишната Сара, която беше прегазена от кола във

...
Снимка BulNews.bgРодителите на 11-годишната Сара, която беше прегазена от кола във
Коментари Харесай

Родителите на 11-годишна Сара огласиха исканията си към бизнесмена, който я прегази с джип

Снимка  BulNews.bg

Родителите на 11-годишната Сара, която беше прегазена от кола във вторник в белослатинското село Търнак, се молят детето да оцелее, написа BulNews.bg. 

``
реклама

Те разкриха, че още не са я виждали след съдбовния случай, тъй като момичето е в сериозно положение в болничното заведение в Плевен, а в реанимацията не се позволява никой. Сара е с тежка черепно-мозъчна контузия и травма на белия дроб, като възможностите да оцелее са минимални.

Родителите и роднините на детето обявиха, че не търсят отплата и пари и няма да закачат 59-годишния водач Веселин Ранков, до момента в който тя е жива. 

Вчера вечерта те за следващ път потеглиха към окръжната болница с вярата да могат да получат положителни вести за детето и да могат да я видят. Родителите на Сара дадоха обещание да няма повече безредици в селото и да не се блокират пътища. 

Майката Илияна Михайлова, бащата Борис Борисов и чичото на Сара Слави Пешев са мощно набожни хора и членуват в евангелистката черква, в която чичото е свещеник.

Заслугата за потушаване на създалото се напрежение имат освен огромният брой униформени, изпратени да наблюдават за реда, само че и чичото на момичето, който от самото начало проповядвал пред съселяните си да не изпитват ненавист, а да се молят за оздравяването на Сара.

„ Познаваме хората с парите като него, само че пред Бога няма да му се размине. Пред него всички сме равни и всеки ще би трябвало да заплаща за грешките и дейностите си “, безапелационен е Пешев. 

„ Молим се на Господ да оцелее, не желаеме да има безредици, не желаеме побоища, не желаеме нищо. Искаме единствено едно почтено опрощение от водача и да оказва помощ на детето ни. Тя е отличничка в 5-ти клас и всички в селото плачат за нея. От водача желая смирение, цялостно смирение. Искам с каквото може да помогне на Сара и детето ми да се оправи, да е живо и крепко “, споделя през сълзи бащата на Сара.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР